2010-07-03

Happy Birthday, Tom Cruise!

Astazi, 3 iulie cu numai o zi inainte de Ziua Nationala a Statelor Unite (USA) este ziua de nastere a lui Tom Cruise, un actor, om si un caracter fenomenal un adevarat model demn de urmat.
Tom Cruise este actorul meu preferat si de aceea m-am gandit sa-i fac o urare in ziua in care implineste 48 de ani. Tom dupa parerea mea este un actor extraordinar, fabulos care atunci cand joaca un rol intr-un film da un o mare doza de realitate personajului interpretat, te face sa crezi ca este pura realitate nu doar un film. Pe langa aceasta naturalete, Tom Cruise este o persoana pentru care cuvantul imposibil nu exista, probabil nu stiati ca sufera de dislexie o tulburare de invatare deci Tom nu stia sa scrie ori sa citeasca pana la o varsta destul de inaintata dar in prezent el are licenţa de pilot, este unul dintre cei mai mari actori, are o familie perfecta alaturi de Kate Holmes (actrita destul de celebra) toate aceste relizari personale si profesionale, Tom Cruise le pune pe baza aderarii sale la religia scientologica unde este unul dintre cei mai importanti membrii si o promoveaza de cate ori are ocazia.
El este si castigatorul al Globului de Aaur pe care l-a primit de trei ori pt. rolurile din filmele : Born on the Fourth of July, Jerry Maguire si Magnolia.
Cel mai bun film al sau, dupa parerea mea, este Rain Man, mi-a placut foarte mult si daca ar fi sa fac un top al filmelor cu Tom Cruise in ordinea preferintelor mele, topul ar arata asa :
  1. Rain Man
  2. Jerry Maguire
  3. Vanilla Sky
  4. Top Gun
  5. Misiune imposibila
  6. Magnolia
  7. Interview with the vampire
  8. Valkyrie
Pentru a vedea toate filmele, in functie de data si importanta dati click aici
sau pentru a mai vedea ce mai spune pe blogul sau personal sau vreti sa vedeti site-ul sau etc.

Imagini din Rain Man :


Un top realizat de altii, top 20 al filmelor cu Tom Cruise arata cam asa :


Secvente din cele mai importante filme ale sale :


Unul dintre cele mai amuzante momente in care protagonist principal a fost Tom s-a intamplat in emisiunea "Oprah Winfrey Show" unde prezentatoare este Oprah Winfrey, cea mai influenta celebritate din lume. Scena s-a intamplat pe 23 mai 2005 si era invitat pentru al omagia la implinirea a 25 de ani de cand a debutat ca actor dar.....mai bine priviti imaginile, de-a dreptul incredibile :

Superb sau ce......
La Multi Ani Tom Cruise !!!!!

Niciun comentariu: